MEAT Steak House restoranas yra puiki vieta tikriems mėsos mėgėjams, siūlanti įvairių rūšių aukštos kokybės steikus, keptus iki tobulumo. Restoranas išsiskiria elegantiška atmosfera ir profesionaliu aptarnavimu, kur kiekvienas patiekalas yra ruoštas su meile ir atidumu.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
UNGURIO SALOTOS
Mažosios bulvytės | obuoliai | putpelių kiaušiniai | rėžiukų padažas.
ARBA
BRANDINTOS JAUTIENOS KAPOTINIS
Skrudintos kanapių sėklos | garstyčių ledai.
BRANDINTOS JAUTIENOS NUGARINĖS KEPSNYS (300 G)
Žarijose keptos bulvės | kastinys | kepti grybai su žolelėmis.
KARAMELIZUOTI OBUOLIAI
Grikių ledai | spraginti grikiai.
Vytauto g. 40, Palanga
Virtuvės šefas – Liutauras Čeprackas
Rezervacijai:
+370 6120 6029
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 16:00 – 21:00